SOMMARBLUES

Medlemmar i Dusty Road Blues som önskar att komma på konserten anmäler sig per SMS till telefonnummer 0768050895. SMS-et ska innehålla: Antal platser som önskas, namn och medlemsnummer på alla anmälda. Därefter får ni ett SMS med ett bokningsnummer som checkas av vid entrén.

Ickemedlemmar som önskar att komma på konserten anmäler sig per SMS till telefonnummer 0768050895. SMS-et ska innehålla: Antal platser som önskas, namn på alla anmälda. Därefter får ni ett sms med ett bokningsnummer samt ett swishnummer som ni sätter in 150 kronor/person som ni anmält. Bokningsnumret checkas av vid entrén.

Dom som önskar att bli medlemmar anmäler seg per SMS till telefonnummer 0768050895 och får ett sms med ett bokningsnummer samt ett swishnummer som ni sätter in 250 kronor/person som önskar att bli medlem. Bokningsnumret checkas av vid entrén.

OBS! Rådande Coronarestriksjoner gäller, och antalet platser är begränsat.

Det här inlägget postades i Okategoriserad. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Enter Captcha Here : *

Reload Image

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.