Tomas Jo` Group

Tomas Jo´ Group är den lilla trion med det stora soundet! Dom levererar sina blues/rock-låtar, både egna och covers, med sväng glädje och känsla.

Efter en väldig lyckad konsert på Give`s Kök & Cafe den 3 juli förra året (se video), är de nu tillbaka i Tidaholm. Den här gången spelar de på Thaipalatset. Bandet är just nu i studion för att spela in ett nytt album med sin nya basist.

Rutinerade komp-sektionen, som länge spelat tillsammans i b la ”Forever Blues” m fl bestående av P-O Hesselbom bakom batteriet och Skövde-sonen Jens Nilsson på Fender-bas, garanterar att det blir svårt att sitta still! Tomas Jo´ sångare och gitarrist, låtskrivare har lång erfarenhet av att underhålla en publik! Många år som party-trubadur har skapat en trygg scen-närvaro och inte minst en enorm glädje i att få spela, sjunga och underhålla! Deras shower är långa och fartfyllda med en o annan slow-blues för att publiken ska kunna hämta andan!!!!

Video från Jives, Tidaholm 3 Juli 2021

Det här inlägget postades i Arrangemang. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.