Kommande arrangemang:

Årsmöte 2023

Dusty Road Blues kommer att ha sitt årsmöte onsdagen den 22 februari kl 19.00 i Vuxenskolans lokaler andra våningen i Bibliotekshuset, ingång på gaveln mot ån.

Handlingar till mötet hittar du här.

_________________________________________________

25 februari 2023

Blue Mary Blues Band, ett bluesband från Borås med rutinerade musiker. Maria med eminent sång och känsla får publiken att släppa loss och hon bjuder gärna upp till dans. Med sig har hon ett lika eminent komp. Bandet blandar sin repertoar med egna låtar och andras. Robben Ford, B.B King, Rolf Wikström, Albert Cummings är några favoriter. Blue Mary är ett band som gillar att lira live och det märks!

  • Vocal -Maria Johansson
  • Guitar – Peter Pohlin
  • Bass – Dan Larsson
  • Drums – Lars Flyckt

Videos

_________________________________________________

25 mars 2023

Peter Noresson & Järnbrott

”Det krävs ett Järnbrott för att backa upp urkraften Peter Noresson på scen. Ingen går säker för hans råa röst, tunga gitarriff och de förödande kranka sanningar han levererar i sina svenska texter. Det är hårt, det är svettigt, det är tungt och bandet svänger liv i lik.”

”Låtarna är så egna de kan bli inom genren, samt några omkokta dängor med text och arr hyfsat nära originalet. 2013 släppte de Vargens tid och 2019 kom Den bäst bevarade hemligheten inom svensk blues.” /HBJ -20

  • Peter Noresson sång, gitarr
  • Anders Skoglund gitarr
  • Uffe Norling bas
  • Mats Hillström trummor

Vargens tid

Videos

_________________________________________________

19 – 20 mai 2023

Mer info

Det här inlägget postades i Arrangemang, Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.