Blue Buzzin`

Blue Buzzin´ spelar old school hard hitting blues! En konstellation från Gamla Stans bluesscen som spelar blues från 50- och 60-talet. Det bjuds på svängig Slim Harpo, ruff rock-n-roll, B.B King-ballader och allt däremellan!

Marcus Rogefeldt, gitarr och sång: Den unga Marcus Rogefeldt har trots sin korta tid på bluesscenen tagit stora kliv till att spela regelbundet på scenerna i Gamla Stan, bli nominerad till årets gitarrist i Bluespoddenpriset och bli jamledare på anrika Stampen. Med förebilder som B.B King, Otis Rush och Hollywood Fats tar han med sig gnistrande gitarrspel och fin sång.

Gustav Almstedt, munspel och sång: Med sin mäktiga ton och bländande spel har Gustav Almstedt tagit Sveriges bluesscen med storm! Södertälje-sonen är det senaste tillskottet till “The Lowdown Saints”, ett av Sveriges absolut hetaste bluesband. Gustavs stora, råa  sound klär sig i såväl Chicago-, West Coast- och Louisiana-stilarna.

Stefan Lindell, ståbas: Bakom Bjärton-basen finner ni Stefan Lindell, en rutinerad blues-räv som gjort hundratals spelningar i en uppsjö av olika konstellationer. Stefans basspel är både svängigt och stadigt, en riktig klippa att luta sig mot!

Michael Johansson, trummor: Svängmaskinen Michael Johansson är en av de mest anlitade trummisarna på Stockholms bluesscen och är även han en rutinerad blues-räv. Känd från bland annat “Erika Baier Band”. Michael bidrar med ett dynamiskt, precist trumspel som gör det omöjligt att sitta still!

Tillbaka till Tidaholms Bluesfestival 2024

Kommentarer inaktiverade.